Home / Zanimljivosti / 5 najsramotnijih stvari na koje su djevojke su spremne kada se zaljube “do ušiju”

5 najsramotnijih stvari na koje su djevojke su spremne kada se zaljube “do ušiju”

Svi mi smo zbog ljubavi nekada upadali u neke nezgodne situacije, zbog kojih nas je kasnijr bilo blam. Ovdje vam donosimo neka takva iskustva:

“U srednjoj školi je bio običaj da na Valentinovo pišemo poruke onome u koga smo zaljubljeni. Ja sam bila zaljubljena u svog druga i nisam mogla ja pisati jer bi prepoznao moj rukopis.

Zato sam zamolila jednu djevojku da ona napiše umjesto mene. Tako sam radila svake godine. Ipak, moja prijateljca je znala za to i rekla mu. Neugodno.”

“Bila sam zaljubljena u dečka koji je išao na časove vjeronauke. Na tim časovima su proučavali Bibliju i pričali o vjerskim temama. Ja nisam bila vjernik, ali sam zbog njega upisala te časove i išla svaki utorak. S njima sam učila molitve i pričala o Bogu.”

” Kada sma bila student, živjela sam u studentskom domu, a Josh, momak u kojeg sam bila zaljubljena je boravio u sobi na kraju hodnika. U blizini te sobe je bila kanta za smeće.

Ja sam uvijek tražila razlog da nešto bacim. Onda mi je cimerka rekla da zna kada ide dobro sa Joshom jer tada kanta nikada nije puna. A mislila sam da niko neće primjetiti.”

” Igrala sam se sa fotošopom i napravila kao da sam zajedno na slici sa simpatijom. Fajl sam nazvala “aplikacije za fakultet”, niko ga nije ni otvorio.”

“Odlučila sam se upisati na jedan fakultet najviše radi momka koji je tamo već počeo studirati. On je bio jedan od vodiča. Kasnije sam ga viđala na fakultetu, ali se nikada nisam usudila da popričam s njim.”

 

loading...

Powered by keepvid themefull earn money