Home / Lifestyle / 9 trikova koje žene koriste da manipulišu, a muškarci ih još uvijek nisu shvatili…

9 trikova koje žene koriste da manipulišu, a muškarci ih još uvijek nisu shvatili…

Ovo su neke stvari koje utiču na muškarce, a žene ih često korist kako bi dobile ono što žele:

Komplimenti

Isto kao što mi volimo da dobijemo kompliment, tako i  oni vole. Uputite, mu neki kompliment, to će mu se dopasti. Samo ne pretjerujte.

Pokažite mu da brinete za njega

Nemojte biti bezobzirni, već mu pružite podršku, tako će znati da vam je stalo.

Ne budite previše dostupni

Pod ovim ne mislimo da trebate da ga izbjegavate, već da ne trebate vi njega da proganjate. Pokažite mu da se vaš život ne svodi samo na njega. Nemojte toliko očigledno pokazivati da jedva čekate tu poruku ili poziv. Prihvatite, naravno, ali pustite njega da se malo potrudi.

Neka shvati da je pogriješio

Kada nešto uradi, nemojte tako lako prelaziti preko toga. Treba da se potrudi i riješi problem. U ti situacijama se udaljite od njega, promijenite ponašanje, recite mu, ali neka shvati da nešto nije uredu.

Odnos prema drugima

Muškarci su zaista osjetljivi na to kada je žena emotivna, kada je brižna prema drugima,  ne samo prema sebi. Tako vidi da je ona zapravo divna osoba.

Neka vidi šta gubi

Ovo je taktika koju je većina nas koristila. Umjesto da pokazujete kako vam je teško zbog svađe ili prekida, to ostavite za sebe, a  on neka vidi kako se može i bez njega. Umjesto da kukate, pokažite mu kako se cijenite . Zato se više družite, radite aktivnosti koje volite i biće vam bolje. On će vidjeti da se ne može igrati s vama.

Ne pravite dramu

Kada se svađate, ne dolijevajte ulje na vatru. Ne histerišite, već budite pribrani. Recite šta imate i onda prekinite s svađom.

Ne pokazujte da ste ljubomorni

Sigurno će namjerno uraditi neke stvari kako bi vas napravio ljubomornom. Ako pokažete da vam to smeta, onda će namjerno to raditi. Zato odglumite da niste ljubomorni, tako neće on vama manipulisati. već vi njime i onda će se više truditi.

Pokažite da ste poželjni

Držite do svog stava i samopouzdanja. Naravno, nemojte biti arogantni. Neka zna da postoje i drugi kojima privlačite panju. Neka vidi da ste zadovoljni sobom.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money