Home / Zdravlje / dijeta / Bila je toliko debela da nije mogla disati: Danas se svi muškarci okreću za njom! (FOTO)

Bila je toliko debela da nije mogla disati: Danas se svi muškarci okreću za njom! (FOTO)

Da li ste nekada gledali emisiju “My 600-lb Life”? To je emisija o ljudima koji su teški 300 kilograma i podvrgavaju se režimu ishrane kako bi smršali do operacije, a potom im se radi operacija smanjenja želuca kako bi što više smršali.

Kroz tu emisju su prošli mnogi gojazni ljudi sa svojim pričama  i prosto je nepojmljivo da su se doveli u tu situaciju jer su ovisni o hrani. Zbog svoje kilaže nisu u stanju da se kreću, funkcionišu. već su prikovani za krevet i ovise o drugima.

Takva je bila i Laura Perez , težila je skoro 300 kilograma, a onda je tokom emisije smršala 200 kilograma. Promijenila je način ishrane i urađena joj je operacija smanjenja želuca. Njena transformacija je nevjerovatna. Od gojazne žene koja je svaki tren mogla umrijeti, pretvorila se u zgodnu ženu.

Međutim, ono što je čudno jeste da ju je kada je smršala, napustio njen suprug koji je svo vrijeme brinuo o njoj dok je bila gojazna.  Kako god, Laura na društvenim mrežama kači slike gdje svima pokazuje koliko je napredovala. Vidite, moć volje.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money