Home / Najnovije / Cijeli život se kupate na pogrešan način! Evo u čemu svi griješe…

Cijeli život se kupate na pogrešan način! Evo u čemu svi griješe…

Ovo su neke greške koje radimo kada se kupamo, a nismo ih ni svjesni:

Brijanje prije kupanja

Nemojte se brijati prije kupanja jer tako ostaju pore otvorene, onda vi koristite sapune i stvori se iritacija. Izbjegavajte to, brijte se poslije.

Pretjerano trljanje kože

Nemojte pretjerivati jer se tako koža više suši.

Prljava spužva

Spužve se lako isprljaju i zato je uvijek perite inače ćete tu prljavštinu prenositi po tijelu. Mijenjajte spužve jer lako dotraju.

Ostajete dugo umotani u peškiru

To nije uredu, izbrišete se fino i ostavite peškir. ko ostanete dugo umotani, skuplja se vlaga na vašem tijelu, a vlaga je pogodna za razvoj bakterija.

Previše sapuna

Nemojte pretjerivati sa sapunima i gelovima za tuširanje, već ih nanosite umjereno. Možete isušiti kožu i dovesti do iritacija.

Upotreba dezodoranaas

Dezodoransi su vrlo štetni, sadrže aluminij i soli teških metala. Vodeći su uzrok raka dojke. Zato je bolje da ih ne koristite. Radije razblažite sodu bikarbonu s vodom i nanesite ispod . Neće dovesti do štetnih posljedica po vaše zdravlje.

Možete uzimati dezodoranse na kojima je naglašeno da nemaju aluminija i ostalih štetnih sastojka. Nanosite to tek kada se osušite, nemojte odmah poslije kupanja.

Tuširanje odmah nakon vježbanja

To nije nimalo dobro. Može doći do šoka, isto kao kad biste skočili u hladnu vodu zagrijani. Nipošto to. Sačekajte barem sat vremena, pa se onda istuširajte.

Ne stvaljate kreme

Vaša koža se suši i zato trebate stavljati odgovarajuće kreme.

Regeneratore stavljate na čitavu kosu

Regneratore stavljajte na vrhove jer ćete u suprotnom mastiti kosu.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money