Home / Najnovije / Djevojčica (1) preživjela 2 sedmice jedući ŽOHARE s poda nakon što je mama umrla u kadi!

Djevojčica (1) preživjela 2 sedmice jedući ŽOHARE s poda nakon što je mama umrla u kadi!

“Djeca se žale kada jedu brendirane žitarice kao što su Fruity-Oa a ova djevojčica jela je žohare 2 sedmice i preživjela”, rekao je  nadzornik zgrade, koji je našao jednogodišnju djevojčicu u stanu. Stacy Jones pronađena je prekrivena fekalijama i urinom nakon što je jela ništa osim mrtvih žohara u stanu svoje 26-godišnje majke dvije sedmice.

Dana 8. marta od nadzornika zgrade je zatraženo da otvori stan Sandre Jones, kada njezina obitelj nije bila u mogućnosti da je kontaktira. Kad je ušao, osjetio je miris tijela koje propada te fekalija i urina koje su pokrivale malu djevojčicu.

“Pravo je čudo da je živa”, rekao je Ronald Megan, nadzornik. “Jela je žohare jer je izgladnila. Ta djevojčica je znala šta treba učiniti kako bi preživjela. Kuća je bila apsolutno odvratna, ali hvala Bogu da su ti žohari bili ovdje, da nije tako djevojčica bi bila mrtva. ”

Dijete je hitno prevezeno u hitnu pomoć a pušteno je sljedećeg jutra. Trenutno se nalazi kod tetke dok istražuju incident. Prema policiji, izgleda da je Sandra pala u kadi i udarila glavom, uzrokujući krvarenje u mozgu. Oni vjeruju da je to bila trenutna smrt.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money