Home / Najnovije / Češljajući kosu slučajno je otkrila nešto na obrazu što je ubrzo postalo prava NOĆNA MORA! (Video)

Češljajući kosu slučajno je otkrila nešto na obrazu što je ubrzo postalo prava NOĆNA MORA! (Video)

Život joj je ubrzo postao svakodnevna patnja!

Dok je jednog dana žena po imenu Endži Tvigs, inače majka sedmoro djece iz Fort Stjuarda u SAD-u češljala kosu, otkrila je mali otok iza desnog uha.

Bio je veličine badema i nije se smanjivao. Posjetila je nekoliko doktora, ali svi su joj rekli da je čvor dobroćudan i da se ne treba brinuti.

Međutim, čvor je nastavio da raste i počeo je da utiče na njen svakodnevni život. Bilo ju je stid da izađe napolje i morala je skrivati svoje lice dugom kosom.

Ubrzo je tumor narastao i bio je veličine narandže. Nijedan doktor nije želio da ukloni tumor jer je to bilo preopasno. Prilikom operacije bi moglo da dođe do oštećenja živaca zbog čega bi njeno lice moglo ostati paralizovano.

Ona se odlučila da kontaktira emisiju “The Doctors”, koja inače pomaže ljudima sa raznim bolestima bez ikakve naknade. Voditelji su se pobrinuli da pokriju troškove i dobiju pomoć od specijalista doktora Rajana Ozborna i doktora Džejsona Hamiltona.

Oni su bili jedini koji su se usudili da izvedu komplikovanu operaciju i uspjeli su da uklone tumor sa njenog lica. U operaciji koja je trajala šest sati, doktori su odsjekli deformisano tkivo i uspjeli su vratiti njeno lice u prvobitan oblik.

Endži se sada ponovo smiješi i više nije u depresiji. Sada opet može da izađe napolje, bez straha da je drugi ljudi čudno gledaju.
Pogledajte video:

loading...

Powered by keepvid themefull earn money