Home / Zanimljivosti / Dvije sestre su rodile blizance isti dan, ali prava istina koja se krije iza njihove trudnoće ostavlja bez teksta! (Video)

Dvije sestre su rodile blizance isti dan, ali prava istina koja se krije iza njihove trudnoće ostavlja bez teksta! (Video)

Annie Johnson  i njen suprug su se trudili 5 godina da dobiju dijete  i nisu uspjeli. Zato su odlučili da im je potreban drugi način. Danas baš imate izbor ili da uradite vještačku oplodnju ili da vam neko drugi rodi dijete.

Njena sestra Chrissy se ponudila pomoći i to ih je baš ostavilo bez teksta jer to svako ne bi uradio. Ona inače ima već 2 uspješna poroda.

Ona se ponudila da nosi djecu svoje sestre, tj. da bude surogat majka (djeca bi bila genetski Anniena, a Chrissy bi ih nosila i rodila).

Ona je željela pomoći svojoj sestri da diobije dijete. U Chrissynu matermicu su implantirali 2 para embriona kako bi povećali mogućnost začeća, a također i u Annienu.

Ono što  se desilo je bilo baš neočekivano. Obje su imale iste simptome trudnoće i obje su  nosile blizance. Njihova radost je bila još veća.

Chrissy je rodila prva, 2 dječaka, a Annie 2 djevojčice. To je bio zaista divno. Pogledajte ovaj video:

 

loading...

Powered by keepvid themefull earn money