Home / Najnovije / FASCINANTNO OTKRIĆE: Evo kako ćete razviti svoj vlastiti ZUB u samo 9 SEDMICA!

FASCINANTNO OTKRIĆE: Evo kako ćete razviti svoj vlastiti ZUB u samo 9 SEDMICA!

Svi znamo da zubni implantati čine naš život lakšim, a oni su vrlo korisni i odlično rješenje za popuniti prazninu nakon što izgubite ili izvadite zub ili više njih.

Medicinski stručnjaci u stomatološkoj oblasti su napravili mnoga otkrića koja nam daju priliku za rast novih i pravih zuba u usnoj šupljini.

Kako regenerisati zub u usnoj šupljini

Dr. Jeremy Mao sa Sveučilišta Columbia bio je glavni istražitelj ovog istraživanja, a ono što je pronašao bilo je zaista nevjerojatno.

Naime, on je izgradio skele za zube čime je pomogao novoj regeneraciji zuba, a samo pomoću svoje DNK. Dakle, ova moderna tehnologija obećava svijetlu budućnost za stomatološke usluge.

Kao što smo već rekli, zubni implantati su jednostavan i učinkovit način da zamijenite izgubljene zube, ali oni još uvijek mogu uzrokovati neke probleme i komplikacije za nas.

Ovo su najčešće komplikacije koje mogu izazvati implatanti:

  • Mogu biti odbijeni od strane tijela
  • Mogu uzrokovati infekciju, a onda morate ukloniti implantat
  • Ako stomatolog nema puno iskustva s tim može oštetiti vaše desni
  • Zubni implantat se ne može povezati s vašom čeljusti na dobar način

Ovo su prednosti regeneracije zuba:

Ova moderna tehnologija vam daje priliku da zub naraste u samo devet sedmica. Uređaj mora biti postavljen i prihvaćen od strane tijela. Ova metoda koristi dobar materijal za zamjenu zuba koji nedostaje.

Vaš zub koji nedostaje se zamijeni s matičnim stanicama od vašeg vlastitog tijela. Zub se stapa s okolnim tkivom. To će povećati proces regeneracije i naravno dovesti do brzog oporavka.

Može li se koristiti ovaj postupak?

Ovaj postupak nažalost još uvijek nije dostupan za sve ljude na svijetu. Još uvijek je u procesu istraživanja i čeka odobrenje zdravstvenih vlasti.

Ovo bi mogle biti odlične vijesti za nas sve, te se nadamo da će se ova metoda vrlo brzo početi koristiti.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money