Home / Najnovije / Fenomenalni rezultati: Izgubila je čak 18 kilograma nakon što je probala ovu metodu…

Fenomenalni rezultati: Izgubila je čak 18 kilograma nakon što je probala ovu metodu…

Jutarnja banana dijeta je jedna od najpopularnijih hit dijeta koja prevladava u Japanu.

Gospođa Watanabe, koja je otrkila ovu dijetu sa svojim suprugom i sama je izgubila masivnih 18 kilograma pomoću ovog plana mršavljenja.

Ova dijeta omogućava vam da konzumirate banana koliko želite. Nakon što imate zdrav početak dana sa bananama, možete imati sve što želite u svom ručku i večeri.

Ako želite rastopiti kile, umjesto da jedete visoko-kaloričnu hranu, kao što su pizza, hamburger i sl, jedite niske kalorijske i visoko hranjive namirnice kao što su voće i povrće.

Ako žudite za pojesti nešto slatko, možete uzeti malo u poslijepodnevnim grickalice, nikako nakon toga. Jedina stvar koju morate biti vrlo oprezni jeste da večerate prije 20 sati.  Nakon večere ne smije se jesti ništa.

Iako vježbanje nije zabranjeno, ona savjetuje da to učinite samo ako to želite. A ako vježbate, ona sugeriše da to bude učinjeno na način koji je najmanje stresan.

Banane su izuzetno bogate kalijem i mnogim drugim esencijalnim nutrijentima. Njihov sadržaj vlakana i vode je vrlo visok i daje im nevjerojatnu sposobnost da vas zadovlje na duže vrijeme.

Osim toga, posebni enzimi u bananama skinut će nekoliko kila sa vašeg tijela i dovesti vas u savršeno stanje. Banane ne samo da vas čuvaju sitim duže vremena, već također pomažu tijelu da sagori masti.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money