Home / Najnovije / Poznati ginekolog upozorio: Ove 4 stvari nipošto NE SMIJETE raditi svom INTIMNOM području!

Poznati ginekolog upozorio: Ove 4 stvari nipošto NE SMIJETE raditi svom INTIMNOM području!

Drage dame, prva stvar koju morate znati o svojoj vagini jeste da se ona sama zna brinuti o sebi! Mnoge žene ovo ne znaju pa insistiraju da se zabave oko svog intimnog područja a to obično donese više štete nego dobrog.

Morate znati neka osnovna pravila o brizi svog intimnog dijela i pridržavati ih se. Ovo je lista najčešćih grešaka koje većina žena pravi kada je riječ o intimnom dijelu tijela.

1. Zaboravite na paru i parenje

Da li mislite da je vaša vagina tepih pa da joj treba parenje? Samo zato što je to rekla Gwyneth Paltrow, a ona je stručnjak, treba je poslušati zar ne? Pa ne trebate baš primati savjete od svakoga, posebno kad se radi o vašim najintimnijim područjima.

Iako cijenimo mišljenje Gwyneth Paltrow, ipak više vjerujemo stručnjacima a oni se slažu – parenju jedno veliko NE.

2. Samostalno liječenje ni u kojem slučaju nije prava stvar

Kako stručnjaci navode, kad god otkrijete problem u vašem genitalnom dijelu i bez obzira koliko to bezopasno izgledalo, uvijek se što prije obratite ginekologu. Zaboravite na vaginalne kreme ili čepiće za infekcije, a posebno nemojte da vjerujete pojedinim prirodnim lijekovima koje čitate na internetu.

3.Ubacivanje nesterilnih stranih objekata nije ni malo dobra ideja

Ako ste seksualno aktivni vjerujemo da vrlo dobro znate šta ide u vaginu a šta ne. Dopušteno vam je da stavljate tampone, prste, seksualne igračke, penis, podmazivač, menstrualne šalice i ništa više. Eksperimentisanje ostavite za druge dijelove tijela a vašu vaginu zaobiđite.

Za nastavak teksta kliknite na slijedeću stranicu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money