Home / Zanimljivosti / Izaberite jednu ružu i odmah saznajte da li će vam se najveća želja ostvariti, ili se ipak uzalud nadate…

Izaberite jednu ružu i odmah saznajte da li će vam se najveća želja ostvariti, ili se ipak uzalud nadate…

Donosimo vam još jedan test. Odaberite ružu i otkrijte neke stvari o vama i da li će vam se najveća želja ostvariti.

Prva ruža

Vi ste vrlo nježna i osjećajna osoba. Porodična ste osoba i volite pomagati drugima.Vrlo ste iskreni, požrtvovani i želite pronaći pravu, iskrenu ljubav.

Vi ćete pronaći pravu ljubav, ali ne trebate odustajati. Nemojte da vas neka razočarenja toliko sputavaju i navedu da odustanete. Nemojte se odreći ljubavi zato što ste imali loše iskustvo.

Druga ruža

Vi ste vrlo ambiciozni i često zanemarujete tuđe želje kako biste ostvarili svoje. Želite pronaći pravu ljubav, ali vam se to neće ostvariti ukoliko ne promijenite neke stvari. Trebate da mislite i o drugima, a ne samo o vlastitim željama. Tada ćete biti sretni.

Treća ruža

Vi ste vrlo veseli, opušteni i trudite se da napredujete. Obrazovanje vam je jako bitno. Želite ostvariti poslovne uspjehe. To ćete i uspjeti, ako se trudite. Samo imajte na umu da ne trebate bitnije stvari od posla.

Četvrta ruža

Vi ste vrlo negativni i puno mislite o neuspjehu. Onda se pitate zašto vam se lijepe stvari ne dešavaju. Ne mogu se dešavati ako ste negativni. Zato budite pozitivni, radite lijepe stvari, mislite pozitivno i riješit ćete se tog negativnog stava i biti mnogo sretniji.

Peta ruža

Vi težite da budete bolja osoba, da napredujete. Želite se ostvariti u porodičnom smislu. To će se i ostvariti, samo budite tako veseli.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money