Home / Najnovije / JEZIVO: Ovaj dječak ZNA KO GA JE UBIO I GDE JE ZAKOPAN! Tvrdi da se sjeća prošlog života!

JEZIVO: Ovaj dječak ZNA KO GA JE UBIO I GDE JE ZAKOPAN! Tvrdi da se sjeća prošlog života!

Postoji mnogo ljudi koji zapravo vjeruju u reinkarnaciju bilo to iz vjerskih ili nekih drugih razloga. Međutim, postoji veoma malo dokaza koji to mogu potvrditi.

Kada je jedan dječak star tri godine ispričao priču o svom prošlom životu, te čak riješio misteriju o tome kako je bio ubijen, malo ko mu je povjerovao. Ali ovaj dječak je svoju priču dokazao!

Eli Laš je bio pedijatar. Kada je bio konsultant koji je koordinisao zdravstvom u Gazi, naišao je na jedan čudan slučaj dječaka starog 3 godine koji je tvrdio da se sjeća svog prošlog života.

Kada je Dr Laš upoznao malog dječaka, on je govorio kako je već jednom živio. Ovo zapravo nije bio rijedak slučaj gdje djeca govore kako su već živjela, pogotovo ona malo maštovitija.

Selo, u kojem je trogodišnjak živio zajedno sa odlukom doktora riješilo je da dječaku malo povlađuje te su slušali njegove priče o prošlom životu.

Kada je dečak ispričao priču o svom prošlom životu, rekao je da zna gde je njegovo tijelo sahranjeno, a to je bilo jako blizu. Odveo je doktora i stanovnike sela do tog mjesta i oni su počeli da kopaju.

Svi su ostali u nevjerici – tijelo je pronađeno!

Na njihovo veliko iznenađenje – pronašli su tijelo baš na mjestu na kome je dječak i rekao da će biti! Kolike su šanse da je sve ovo bila slučajnost? Iako ovo djeluje nevjerovatno, postajalo je sve sablasnije…

Za nastavak teksta kliknite na slijedeću stranicu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money