Home / Najnovije / Kada su pronašli dječaka od samo 12 kilograma policajci su ostali zaprepašteni saznanjem šta je jeo…

Kada su pronašli dječaka od samo 12 kilograma policajci su ostali zaprepašteni saznanjem šta je jeo…

Često se šokiramo kada čujemo kakvih bezosjećajnih i zlih ljudi ima. Nekada ne možemo da vjerujemo da takvi zaista postoje, ali nažalost tako je.

Tako ovaj slučaj govori o zlostavljanu djeteta od strane majke. Mnogi su se šokirali i zgrozili kada su čuli za ovu priču. 24-godišnja Naomi Hall je uhapšena nakon što je policija dobila prijavu o tome da je moguće da zlostavlja svog malog petogodišnjeg sina.

Policija je ušla u njenu kuću i šokirala se prizorom. Naime, maleni dječak je bio mučen. Nije mu davala da jede, dehidrirao je i izgledao skroz bolesno. Imao je samo 12 kilograma. Jadničak je dobijao samo ostatke starih pahuljica. Od slabosti nije mogao ni hodati. Mogao je umrijeti.

Pored toga, nije naučio ni govoriti i živio je bukvalno u zatočeništvu. Dječak je odvezen u bolnicu, a poslije su o njemu vodila brigu udruženja za zaštitu djece. Na sreću maleni se oporavio, a majka je kažnjena zbog svega što je radila.

Kako neko može biti u stanju da ovo uradi vlastitom djetetu? Kako? Ukoliko i vi primjetite nasilje u porodici, komšiluku, pozovite policiju, udruženja za zaštitu od nasilja i tražite pomoć dok nije prekasno.

 

loading...

Powered by keepvid themefull earn money