Home / Najnovije / Na nagovor roditelja udala sam se za njega jer je bogat: Moj život je sada PAKAO!

Na nagovor roditelja udala sam se za njega jer je bogat: Moj život je sada PAKAO!

Ovo je ispovijest žene koja se odlučila udati za bogatog čovjeka na nagovor svojih roditelja, iako ga uopšte ne voli. Pogledajte šta sada proživljava:

Toliko sam nesrećna u tom braku da ne znam šta da radim više. Ako odem od njega bojim se da ću sve izgubiti. Ne samo novac, status i posao, nego i svoju familiju, svoju djecu i roditelje.

Prije 5 godina sam ušla u brak sa tim čovjekom i od tada živim u paklu. Spavam sa čovjekom kojeg uopšte ne volim. Moram svaki dan da ga gledam i svaki dan da sa njim razgovaram. I to zbog čega? Zbog karijere?

Karijera i posao su mi super od kada sam s njim, ali ja nisam nimalo sretna. Inače sam završila marketing, a moj muž ima veliku firmu u kojoj radim kao direktorica marketinga.

Slobodno mogu priznati da na tu poziciju nisam došla jer sam odlična u svom poslu, već zato što sam mu žena. Bilo je mnogo daleko boljih kandidata i još uvijek ih ima, ali ja sam direktorica jer sam ušla u brak iz kojeg samo želim da pobjegnem.

Svaki dan sam u razmišljanju kako da ga ostavim i da sve bude uredu i tako već 5 godina. Moji roditelji i njegovi roditelji se znaju godinama i tako je došlo do toga da mi budemo savršen par. Kakav savršen par kad ja njega uopšte ne volim?

Znam de će mnogi reći da sam glupača što sam pristala na sve to, ali verujte mi nisam znala da će biti ovako. Mislila sam da ću ga vremenom zavoljeti. Da će ipak biti lijepo i da će ispasti na kraju od toga bajka. Nije ispala bajka, već pravi pakao.

A da stvar bude gora, znam i da me vara. Iskreno, to mi toliko ni ne smeta jer može svoje potrebe da zadovolji na drugom mjestu a da mene ne davi. Ne znam šta da više radim? Kako da odem iz tog pakla, a da ne izgubim sve?

Imamo i dvoje djece koje ne želim da povrijedim, kojima ne želim da kažem da njihovog tatu ne volim. A izgubiću i posao, novac i sve privilegije koje sam do sada imala.

Ako nastavim trpiti dalje pući ću. Ako ga ostavim ostaću bez svega. Čak će mi i roditelji okrenuti leđa ako ga ostavim. Oni njega gledaju kao da je savršen. Nek probaju da žive s njim. Poludjet ću od tog razmišljanja svaki dan.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money