Home / Lifestyle / Mnoge žene čitav život POGREŠNO koriste ULOŠKE! Evo gdje griješite…

Mnoge žene čitav život POGREŠNO koriste ULOŠKE! Evo gdje griješite…

Ako ste žena onda vi vjerojatno znate kako staviti higijenske uloške- tačno između stidnice i donjeg rublja. Na tržištu možete pronaći dvije vrste higijenskih uložaka, jedan je onaj koji ima ljepljivu traku i morate ih staviti na gaćice, a drugi imaju krila koja su zamotana u gaćice kako bi zadržale higijenski uložak na mjestu.

Oni bi se trebali mijenjati na svakih 4-8 sati, osim kada je u pitanju spavanje, tada ne morate da ih mijenjate jer preko noći krvarenje je minimalno.

Ali i pored mnogih informacija postoje žene i djevojke koje nisu sigurne kako bi uloške trebalo staviti pa smo sačinili nekoliko koraka koje treba pratiti:

1. korak: Trebate ukloniti omot sa uloška

2. korak: Nakon što ste sjeli na wc šolju, stavite svoje donje rublje ispod koljena.

3. korak: Rasklopiti zaliske, kao i centar za potporu koja pokriva ljepilo na sredini.

4. korak: Pritisnite jastučić na svoje gaćice, ljepljivi treba da zaglavite na svoje donje rublje. Nakon toga zamotajte krila oko vašeg rublja i pritisnite ih dobro.

5. korak: Kako biste bili sigurni da se sanitarni jastučić nalazi u pravilnom položaju, povucite vaše rublje gore. Trebalo bi da pokrije vaginu u cijelosti.

6. korak: Svoje higijenske uloške provjerajite svaka dva sata, tako da vidite da li ih treba mijenjati. Ako su već mokri na površini i ne apsorbiraju krv, onda bi ih trebalo  mijenjati.

7. korak: Prije nego bacite higijenske uloške u smeće, prvo trebate da ih preklopite i umotate toaletnim papirom.

Odvezivi higijenski ulošci

1. korak: Prvo naravno sjedite na wc šolju te stavite svoje gaćice malo iznad koljena.

2. korak: Postavite higijenski uložak na prepone svog donjeg rublja i  preklopite krila na strane prepone svog donjeg rublja.

3. korak: Provjerite papirnim ubrusom svaka dva sata. Promijenite ga ako više se ne upija krv.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money