Home / Najnovije / Njen sin je nakon večere otišao na spavanje, a ujutro ga pronašli mrtvog… Uzrok je zaprepastio sve!

Njen sin je nakon večere otišao na spavanje, a ujutro ga pronašli mrtvog… Uzrok je zaprepastio sve!

Razlog će vas ostaviti u šoku!

Nakon što je John (18) dobio svoj prvi posao kao profesionalni ispitivač online igrica, njegova majka Sheila Wilson bila je izuzetno ponosna na njega.

Njegova porodica bila je jako sretna i odlućila je da proslavi ovaj trenutak. Oko ponoći John je rekao da ide u svoju sobu poželio laku noć svojoj porodici. Niko nije mogao ni slutiti šta će se dogoditi…

Ujutro kad je majka vidjela da John još uvijek nije sišao na doručak, poslala je njegovu sestru po njega. Sestra se vratila sva potresena i rekla da nešto nije uredu sa Johnom.

Majka je odmah utrčala u njegovu sobu i vidjela ga kako leži na podu sa slušalicama na glavi. Odmah je zvala Hitnu pomoć koja je došla ubrzo, ali mladiću nije bilo spasa.

Obdukcija je pokazala da je John umro od sindroma iznenadne smrti poznatijeg kao SADS, koji je uzrokovan belestima srca. Potresena majka izjavila je kako nikad nije čula za taj sindrom i da John nikad nije imao ozbiljnijih problema sa zdravljem i ne razumije kako je tako mlad mogao preminuti iznenada.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money