Home / Zdravlje / dijeta / Izgubila čak 4 kilograma u 5 dana: “Nisam mogla vjerovati da recept sa samo 1 sastojkom ovako djeluje!”

Izgubila čak 4 kilograma u 5 dana: “Nisam mogla vjerovati da recept sa samo 1 sastojkom ovako djeluje!”

Peršun je odličan dodatak hrani ali i veoma je zdrav zbog silnih vitamina koje posjeduje. Peršun je diuretik (poboljšava izmokravanje), oslobađa nas otoka, infekcija urinarnog trakta i ostalih problema.

Također, ubrzava metabolizam i elminiše toksine iz tijela. Ovaj recept je odličan za mršavljenje i oslobađanje viška tečnosti u tijelu, bez ugrožavanje ravnoteže elekrtolita u tijelu.

Ne povećavajte dozu, a u slučaju  hronične bolesti i trudnoće, posavjetujte sa ljekarom. Za pripremu trebate samo dva sastojka i vrlo malo vašeg vremena za izdvojiti.

Sastojci

  • 1 litar vode
  • 5 kašika fino usitnjenog peršuna

Priprema

Preliti peršun ključalom vodom i pokriti. Ostaviti tako da stoji 20 minuta, a zatim procijediti. Piti tokom dana. Uz uravnoteženu prehranu i neku dodatnu aktivnost rezultati će biti vidljivi vrlo brzo.

Za više postova o zdravlju i mršanju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money