Home / Uncategorized / Kako sam riješila CELULITA na bedrima za 7 dana! Ovo je toliko jednostavno…

Kako sam riješila CELULITA na bedrima za 7 dana! Ovo je toliko jednostavno…

Skoro svaka žena ima celulit, nebitno da li su deblje ili mršavije. Dobra vijest je da na prirodan način možete lako i brzo riješiti ovaj problem.

Suho četkanje

Koristite četku za tijelo sa prirodnim vlaknima. Na taj način ćete poboljšati krvni sistem i potisnuti nataloženu tekućinu.

Pobrinite se da su i koža i četka suhi. Četkajte nježno. Fokusirajte se na mjesta zahvaćena celulitom. Četkajte 5 minuta. Istuširajte se kako biste uklonili mrtvu kožu. Raditi ovo jednom dnevno.

Crvena paprika

Značajna je za sagorijevnaje masne hrane, te poboljšava metabolizam i potiče cirkulaciju. Pomaže nastanku novih ćelija kože.

Uzmite 2 kašičice crvene paprike u prahu, 1 kašičicu usitnjenog đimbira i svježe iscijeđenog limunovog soka. Pomiješajte ove sastojke sa čašom tople vode i pijte ovaj napitak dvaput dnevno tokom dva mjeseca.

Zrna kafe

Značajna su za uklanjanje mrtvih ćelija i potiču cirkulaciju. Uzmite zrna kafe (jednu četvrtinu šolje), 3 kašike šećera i 2 kašike rastopljenog kokosovog ulja. Pomiješajte sastojka da dobijete pastu.

Uzmite malu količinu paste i masirajte područja zahvaćene celulitom. To treba raditi nekoliko minuta. Pritiščite prstima dok masirate. Isperite sa mlakom vodom, Ponavljajte ovaj postupak 2 put sedmično zbog boljih rezultata.

Za nastavak teksta kliknite na slijedeću stranicu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money