Home / Najnovije / OPASNE PO ŽIVOT: Ni po koju cijenu ne smijete ignorisati ovih 7 vrsta boli!

OPASNE PO ŽIVOT: Ni po koju cijenu ne smijete ignorisati ovih 7 vrsta boli!

Postoje slučajevi kada je glavobolja samo glavobolja, a žgaravica je samo žgaravicu. Međutim, postoje slučajevi kada neki zdravstveni problemi dođu iznenada, zadržavajući se duže nego inače, i čine se drugačijim od jednostavne glavobolje ili žgaravice.

Ovo je znak da vaše tijelo govori da nešto nije u redu i da treba liječničku pomoć. Prema našim stručnjacima, sve od sljedećih stanja boli treba uzeti u obzir i dobro obratiti pažnju:

1. Jake glavobolje

Kada imate jake bolove u glavi, to samo može biti migrena, ali to također može biti znak aneurizme mozga ako nije u pratnji drugih simptoma migrene poput vizualne aure, iznenadne teške boli glave. Prasak aneurizme može uzrokovati oštećenje mozga u roku od nekoliko minuta, tako da se savjetuje nazvati pomoć odmah.

2. Bol u prsima

Mnogi pacijenti bi mogli izbjeći nepotrebno brige i troškove, ako bi postali dobro upućeni u suptilan jezik srca. Žene su sklonije srčanom udaru nego muškarci, a postoje 3 dobra pokazatelja da nešto nije u redu: otežano disanje, bolovi u gornjem dijelu tijela koji se nije dogodio prije i bol u prsima koja ne prestaje. Obavezno nazovite posjetite liječnika ako osjetite neke od spomenutih simptoma.

Za nastavak teksta kliknite na slijedeću stranicu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money