Home / Najnovije / Ova žena nije bila kod frizera više od 10 godina, a onda je on preuzeo stvar u svoje ruke… Izgleda neprepoznatljivo! (Video)

Ova žena nije bila kod frizera više od 10 godina, a onda je on preuzeo stvar u svoje ruke… Izgleda neprepoznatljivo! (Video)

Frizura itekako utiče na naš izgled, zar ne? Promjena frizure dosta utiče na to kako ćemo izgledati.  Neki od nas vole primjene u izgledu, a neki baš i ne.

Svi mi imamo neki svoj fazon, bilo da se radi o dugoj ili kratkoj kosi. Vjerovatno znate one emsije u kojima se osobe prijave kako bi promijenile svoj izgled. Tu im pomognu da nađu bolji način oblačenja, šminkanja, a onda svakako dolazi na red i frizer.

Ova žena se prijavila na jednu takvu emisiju koja se zove: “The Makeover Guy”. Njneo ime je Joanie, a htjela je promjenu. Kao što možete vidjeti njena kosa je duga, a nakon makeovera neće biti  takva.

Iako je htjela promjenu, nije baš lako pristati na sve to, slažete li se. To mnogi doživljavaju velikom promjenom koja utiče na nas.

Pogledajte kako izgleda poslije makeovera:

Šta kažete na ovaj video, da li vam se sviđa preobražaj?

loading...

Powered by keepvid themefull earn money