Home / Najnovije / VEĆINA GA BACA: Ovo sjeme je savršen LIJEK za vaša crijeva, jetru, bubrege i rak!

VEĆINA GA BACA: Ovo sjeme je savršen LIJEK za vaša crijeva, jetru, bubrege i rak!

Papaja je ukusno voće koje je postalo vrlo poznato po svojim brojnim zdravstvenim prednostima, velikom sadržaju vlakana, kalcija, fosfora, željeza, tiamina, niacina i vitamina, što  posebno ptiče rad crijeva i imunološki sistem.

Međutim, većina ljudi koji jedu papaju uklanjaju sjeme ne shvaćajući da se ono također može jesti i ima značajne zdravstvene beneficije. Ovo je popis  koji ilustrira zdravstvene prednosti konzumiranja sjemena papaje:

Jetra

Sjemenke papaje sadrže hranjive tvari koje pomažu liječiti cirozu jetre. Samljeti ili zdrobiti 5-6 papaja sjemena i konzumirati ih s hranom ili pomiješati sa sokom od limete.

To bi trebalo raditi 30 dana. Pored toga jedenje male količine papaja sjemena redovito pomaže u detoksikaciji jetre i čuva od bolesti jetre.

Bubrezi

Zatajenje bubrega se može spriječiti upotrebom sjemena papaje. Ovo se također odnosi na bolesti povezane s trovanjem bubrega.

Anti-upalni svojstva

Papaja sjemenke su snažni protuupalni agensi, što ih čini vrlo učinkovitim u olakšavanja artritisa, bolova u zglobovima, otekline i crvenila.

Anti-bakterijska i anti-virusna svojstva

Mala količina papaja sjemena također ubijaju bakterije, kao što su E. Coli, Staph i salmonelai te su odlična kod trovanja hranom. Uspješna su i u borbi protiv virusnih infekcija liječeći denga groznicu, tifus, te niz drugih bolesti.

Za nastavak teksta kliknite na slijedeću stranicu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money