Home / Napitci / POZDRAVITE SE SA SALOM: Pijete samo 2 čaše dnevno i za 14 dana imat ćete ravan stomak!

POZDRAVITE SE SA SALOM: Pijete samo 2 čaše dnevno i za 14 dana imat ćete ravan stomak!

Nakupljeni kilogrami posebno na predjelu stomaka su problem za veliki broj ljudi koji traže rješenje za to, ali bez nekog velikog uspjeha.

U potrazi za najboljim mogućim rješenjima za netrpeljivo salo, pronašli smo na ovaj recept za mršanje koji smanje struk u samo dvije sedmice! Najbolja stvar je što za njegovu pripremu trebate samo tri sastojka i to lako dostupna!

Sastojci

  •     1 kašika meda
  •     1 šolja soka od grejpa
  •     2 kašike jabučnog octa

Priprema

Ako nemate sok od grejpa, možete uzeti jedan grejp i izrežite ga u male komadiće. Stavite sok od grejpa ili komadiće grejpa u mikser sa jabučnim ocatom i medom. Miksajte par minuta kako bi ste dobili smjesu.

Vaš čudesni napitak za mršavljenje je spreman. Pijte ga svaki dan ujutro i navečer prije obroka. Vidjet ćete rezultate u samo dvije sedmice..

Nakon 2 sedmice uzmite 7-dnevni odmor. Ako niste zadovoljni s rezultatima onda konzumirati 2 šolje napitka za druge 2 sedmice za mnogo bolje rezultate.

U slučaju da nikako ne možete pronaći grejp, onda možete ga zamjeniti i s drugim citrusima. Za bolje rezultate morate pokušati pripremiti napitak svjež svaki put kada ga konzumirate.

Podijelite ovaj efikasan recept za ravan stomak sa vašim prijateljima, pripremamo se zajedno za more!

loading...

Powered by keepvid themefull earn money