Home / Zanimljivosti / PREDIVNO: One su na svijet došle držeći se za ruke, a pogledajte kako izgledaju danas… (FOTO)

PREDIVNO: One su na svijet došle držeći se za ruke, a pogledajte kako izgledaju danas… (FOTO)

Prije više od dvije godine svijet je obišla predivna fotografija tek rođenih blizanki koje se drže za ruke. One su zajedno dijelile posteljicu, a i danas nakon malo više od dvije godine su jednostavno nerazdvojne.

Jenna i Jillian Thistlethwaite iz SAD-a došle su na ovaj svijet u maju 2014. godine carskim rezom kao MoMo blizanke (mono-mono blizanci su oni koji su zajedno bili u jednoj posteljici) što je prava rijetkost i događa se samo jednom na otprilike 10.000 trudnoća.

Ono po čemu su njih dvije postale megapoznate je to što su se rodile držeći se za ruke. Njihova fotografija se odmah nakon njihovog rođenja nevjerovatnom brzinom proširila internetom, a niko nije ostao ravnodušan na to. Čak i šest mjeseci nakon rođenja djevojčice nisu odvajale ručice jedna od druge.

Djevojčice su ostale vrlo vezane, uvijek se guraju jedna uz drugu, pokušavajući biti jedna drugoj blizu koliko god je to moguće. Kako roditelji kažu, one se odmah rasplaču ako ih neko pokuša previše razdvojiti. Naravno izgledaju identično pa ih do sada jedino stariji brat uspije uvijek razlikovati.

 

loading...

Powered by keepvid themefull earn money