Home / Najnovije / RODITELJI U ŠOKU: Stajao sa spuštenim pantalonama, a djevojčica (4) bila na krevetu bez gaćica!

RODITELJI U ŠOKU: Stajao sa spuštenim pantalonama, a djevojčica (4) bila na krevetu bez gaćica!

Sjedio sam u sobi i gledao fotografije nagih žena, što me je naravno uzbudilo. U tom trenutku je moja četvorogodišnja bratanica ušla u sobu spuštenih pantalona i gaćica i popela se na krevet pored mene.

Nisam ništa uradio, samo sam htio da je obučem jer je došla iz toaleta – navodno je ispričao na saslušanju u tužilaštvu Nenad P. (21) iz ivanjičkog sela Devići kojem je određen pritvor od 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.

Majka četvorogodišnje djevojčice je prijavila da je zatekla mladića u sobi sa kćerkom spuštenih pantalona.

– Nenad je stric djevojčice i ostao je kod kuće da je pričuva dok su roditelji bili u prodavnici. Majka djevojčice je najprije ispričala da je kad je ušla u sobu ugledala stravičan prizor. Djevojčica je bila na krevetu bez gaćica, a on je stajao pored nje spuštenih pantalona.

Međutim, ona to kasnije nije željela niti da potvrdi ni da demantuje, a Nenad je odmah uhapšen – navodi Kurirov izvor.

– Oni su bliski rođaci, pa je on stalno kod njih. Tog dana je pored djevojčice čuvao i njenog sedmogodišnjeg brata, ali je mališan izašao iz sobe prije nego što se incident dogodio

– Nenad živi s majkom i bratom, dok mu je jedan brat oženjen i sa suprugom stanuje u Beogradu. Navodno, on i otac djevojčice dvije godine nisu kontaktirali, iako su veoma bliski rođaci – tvrde komšije i dodaju da je Nenad noć prije incidenta bio na žurki u Ivanjici, te da se požalio da je mamuran.

Mještani su u šoku ali brane mladića

– Nije to baš tako kao što su mediji prenijeli. Nisu ni oni sigurni šta su vidjeli – rekao je jedan od mještana u razgovoru za Kurir i nastavio:

– On tvrdi da je pokušao da svuče djevojčicu jer je htjela do toaleta. Kad sam ga vidio, sjedio je na krevetu i bio je obučen – tvrdi poznanik porodice koji se tog dana zadesio u kući prenosi Kurir.rs

loading...

Powered by keepvid themefull earn money