Home / Zdravlje / RUSKI LIJEČNIK OTKRIO: Vaš imunološki sistem se može oporaviti u samo 15 sekundi ako uradite ovo…

RUSKI LIJEČNIK OTKRIO: Vaš imunološki sistem se može oporaviti u samo 15 sekundi ako uradite ovo…

Ako vas stalno muči prehlada i bolešljivi ste onda je vaš imunitet vjerovatno slab a to je jedan razlog da isprobate nešto učinkovito i ojačate vaš imunitet. Vjerojatno da nema načina jednako učinkovitog kao sljedeći.

Profesor Sergej Bybnovskiy, poznati stručnjak za krioterapiju iz Moskve predlaže jedan jednostavan i efikasan način za jačanje imuniteta.

Prema njegovim riječima, sve što morate da uradite jeste da naspete 10-15 cm potpuno hladne vode ili ledeno hladne da budemo precizniji, u kadu ili neki lavor dmah nakon što ste došli kući sa posla.

Što god radite, nemojte dodavati toplu vodu! Nakon što ste sipali vodu, skinite svoje čarape i uđite bosi u kadu. Kada to učinite, podižite se na prstima kao da se šunjate ili plešite nekih 10-15 sekundi!

Nakon što ste završili, izađite iz kade, obrišite noge navucite neke vunene čarape. Radite to svaku večer i vrlo brzo ćete značajno poboljšati svoj imunitet.

Za više postova o zdravlju ne oklijevajte i slobodno posjetite našu stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima. Hvala!

loading...

Powered by keepvid themefull earn money