Home / Najnovije / Slučaj incesta iz Španije zgrozio Evropu: 11-godišnja djevojčica rodila zdravu bebu, a otac je njen brat!

Slučaj incesta iz Španije zgrozio Evropu: 11-godišnja djevojčica rodila zdravu bebu, a otac je njen brat!

Neke pojave nas ostave bez teksta. Ne možemo shvatiti kako se one uopšte događaju. Ovdje je riječ o 11-godišnjoj djevočici koja je rodila živu i zdravu bebu. Slučaj se dogodio u Marsiji, Španija šokirao je sve. Ono što je još gore jeste da je otac bebe brat djevojčice.

On ima 13 godina i vjerovali ili ne, zbog toga neće biti optužen.Tkav je zakon u Španiji. Kako je ispitano, oboje su su stupili samovoljno u seksualne odnose. Baš bolesno, ne znamo šta se više dešava s ovom djecom i o čemu to razmišljaju. Vlasti žele pronaći način na koji bi pomogli ovoj porodici.

Još jedan slučaj je šokirao javnost kada je Amerikanac Stiven Walter Pladl (42) uhapšen ubg incesta sa svojom 20- godišnjom kćerkom Katy  Rouz. Ostavio je ženu zbog veze s kćerkom koju je on dao na usvajanje kada se rodila. Njegova žena je potom saznala da joj je kćerka trudna. To je baš nezamislivo, zar ne?

loading...

Powered by keepvid themefull earn money