Home / Najnovije / Znate li da se SRČANI UDAR može predvidjeti čak i nekoliko mjeseci prije? Vaša KOSA vas upozorava…

Znate li da se SRČANI UDAR može predvidjeti čak i nekoliko mjeseci prije? Vaša KOSA vas upozorava…

Za svaki problem naše tijelo nam šalje signale u obliku upozorenja da se nešto dešava. Na primjer, smatra se da je bol u prsima rani znak srčanog udara. Iako, mnogi od onih koji su imali srčani udar zapravo nisu doživjeli bol u prsima.

Neki srčani udari mogu biti spori dok drugi se mogu dogoditi vrlo brzo, to ovisi o mnogo razloga. Neki ljudi ne idu u bolnicu zanemarujući druge manje poznate simptome. Vrlo je važno da potražite liječničku pomoć na vrijeme, dok nije prekasno.

Vaše tijelo vas upozorava o tome što će se dogoditi. Kosa vam može reći dosta. Evo kako: ako vaša kosa sadrži visoku razinu hormona kortizola možda želi reći da srčani udar dolazi. Možete mjeriti razinu kortizola u krvi, slini i urinu, ali s kosom je drugačije. Rast kose može pokazati duži period povećane razine stresa.

Kardiovaskularni stručnjaci se slažu da postoje 4 simptoma srčanog udara. Prvi je bol u prsima, iako bol u prsima ne mora uvijek dovesti do srčanog udara. Drugi je znojenje i mučnina. Treći je otežano disanje, a posljednji su želućani problemi.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money