Home / Lifestyle / Uz ovaj genijalan trik nećete više osjećati bol i možete nositi VISOKE PETE kad god želite! (VIDEO)

Uz ovaj genijalan trik nećete više osjećati bol i možete nositi VISOKE PETE kad god želite! (VIDEO)

Američki Podiatric Medical Association (APMA) je napravila istraživanje o ženama i visokim petama. U istraživanje je bilo uključeno 1000 žena u dobi od 18 godina i više. Istraživanje je pokazalo da čak polovina žena nosi visoke pete, a većina od njih je u bolovima zbog toga.

Kako su rekle prilično boli, ali iako su u boli to ih ne zaustavlja da nose cipele koje vole i da ih kupuju. Istraživači su željeli znati šta žene rade kada su u bolovima zbog visokih peta.

Liječnici tvrde da kad se nose cipele koje nisu zadovoljavajućeg oblika našim nogama, to uzrokuje bol. Kada nosimo visoke pete, mi zapravo sav pritisak stavljamo na naše prste dodavanjem težine na njih.

Ako nosite visoke pete svaki dan suočeni ste sa dva pitanja: kurje oči i žuljevi. Slojevi mrtve kože često se pojavljuju na prstima ili na strane stopala i to zato što se tijelo brani od napadača, a u našem slučaju napadač je visoka peta.

Ali da ne bude crno, postoji rješenje za ovaj problem. U nastavku ćemo vam pokazati neke trikove koje možete koristiti kako bi riješili problem sa visokim petama. Pogledajte video i podijelite ovu dobru vijest sa svojim prijateljicama.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money