Home / Najnovije / Zbog ljepote OVO rade milioni žena svakodnevno, a ona je zbog toga na pragu SMRTI!

Zbog ljepote OVO rade milioni žena svakodnevno, a ona je zbog toga na pragu SMRTI!

Ashley je žena u ranim 40-im, a boluje od smrtne bolesti od koje je oboljela radeći jednu stvar koja je uobičajena kod svih mladih žena i djevojaka.

Njena posljednja želja je da upozori sve žene i djevojke da ne prave istu grešku kao i ona, jer upravo je to koštalo smrtne bolesti. Ona sada boluje od raka kože, a dobila ga je zbog prevelike upotrebe solarijuma!

Mnoge žene koriste solarijum kako bi dobile ten koji bi im odgovarao, a ova žena je upravo zbog solarijuma sada smrtno bolesna.

Također kao i većina današnjih pripadnica ljepšeg spola, ona nije razmišljala o mogućim posljedicama, nego samo o tome kako dobiti odgovarajući ten i tako biti još ljepša…

Sada kad leži na “smrtnoj postelji” promjenila je svoje mišljenje i upozorava sve ostale pripadnice ljepšeg spola na užasne posljedice korištenja solarijuma.

Za nju je možda kasno, ali za mnoge druge djevojke još uvijek nije. S toga kada slijedeći put pomislite na solarijum, sjetite se ove priče. Nemojte samo misliti da se to ne može desiti vama. Upravo je i ona tako razmišljala…

Djevojke, ljepe ste takve kakve jeste i oni koji vas vole voljet će vas bile vi tamnije i sjajne kože zbog solarijuma ili blijede i prirodne!

loading...

Powered by keepvid themefull earn money